Thuis-actrice Tine Priem onzeker: “Ik voelde me niet goed in mijn vel”

Thuis-actrice, Tine Priem is erg bezig met haar gezondheid en maakt bewuste keuzes omtrent haar voeding. Zo heeft ze onlangs een drastische keuze in haar leven gemaakt.

De laatste tijd is iedereen enorm bezig met voeding. Zo heb je de vegetariërs, de veganisten, de flexitariërs enzovoort. Ook Tine heeft een jaar geleden besloten om een drastische verandering door te voeren in haar eetgewoonte.

Tine Priem is sinds vorig jaar officieel vegan. Na het kijken van de Netflix-documentaire ‘Game Changers’, die de impact over plantaardige voeding beschrijft, was Tine meteen overtuigd. “Ik had geen zin en vooral geen behoefte meer om vlees te eten”, vertelde Tine eerder aan TV-Familie.

Tine is wel niet 100% vegetarisch. Af en toe eet ze graag nog eens een stukje vis, vaak ook omdat er geen andere optie’s voor haar zijn. “Mijn vriend, Tom en ik zijn bijvoorbeeld op restaurant geweest na een dagje wellness en er stond niks vegan op het menu, zelfs niks vegetarisch en toen heb ik vis gegeten.” Ze noemt haar zelf dus eerder een flexitariër.

Tine let ook op haar inname van lactose. Zo merkte ze dat ze snel een opgeblazen gevoel kreeg wanneer ze teveel lactose producten at. “Ik kon me vroeger soms dik voelen, ik heb jaren met een opgeblazen gevoel in mijn buik rondgelopen en dan voel je je niet altijd goed in je vel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.