Dieter Coppens weet niet wat hem overkomt: “Wat is dat, maat?!”
Dieter Coppens weet niet wat hem overkomt: “Wat is dat, maat?!”
Foto: Instagram

Dieter Coppens is samen met Kevin in Down the sea op fietsavontuur naar de zee. Maar dat verloopt niet altijd even vlekkeloos.

Dieter Coppens presenteert nu na 'Down the road' en 'Down the snow' ook de nieuwe variant: ‘Down the sea’. Hierin gaat hij samen met Kevin op fietsavontuur naar de zee. Ze trekken de komende dagen met hun tandem op een trip door eigen land, van Boutersem naar de kust. Ze hebben maar één doel en dat is een ijsje eten op het strand.

De twee zijn op 21 juli vertrokken en bevinden zich nu in de buurt van Dendermonde. In Moerzeke om precies te zijn. Dieter en Kevin bezochten dan ook Siska Schoeters en haar gezin en gingen daar aankloppen voor een slaapplaatsje om hun tent op te slaan.

Wanneer de twee even gaan varen op de vijver van Siska willen ze even een Instagramstory opnemen voor hun volgers. Wanneer ze tegen de camera aan het praten zijn springt de fontein in de vijver plots aan en proberen ze zo snel mogelijk weg te komen. Dieter en Kevin schrikken zich natuurlijk rot en dat zorgt voor hilarische reacties: “Godverdomme, mijn broek” en “Wat is dat maat?!” reageren Dieter en Kevin. De twee verdenken allesinds de man van Siska, Thomas De Soete, van deze grap. 

Hun reis is live te volgen via een interactieve tijdslijn op een.be/downthesea en op de sociale media van Eén.

Meer nieuws

Meer nieuws

.