André Hazes doet iets wat echt niet door de beugel kan: “Heel respectloos”
André Hazes doet iets wat echt niet door de beugel kan: “Heel respectloos”
Foto: Instagram

André Hazes viert de afsluiting van zijn tv-programma op erg speciale manier. Dit wordt niet in dank afgenomen door zijn fans.

André Hazes vierde gisterenavond de afsluiting van het tv-programma ‘Getekend voor het leven’ in de Amsterdam bar Mr. Porter. In het tv-programma begeleidde hij mensen die spijt hebben van hun tatoeage en deze willen laten verwijderen. De manier waarop ze dit vierden werd niet in dank afgenomen bij vele fans, zo bleek uit de reacties op zijn Instagrampost en die van zijn vrouw, Monique Westenberg.

 

André en het bijhorende gezelschap zaten, zoals op de foto te zien is, erg dicht op elkaar. In tijden van de strenge coronamaatregelen is dit nu wel niet meteen de bedoeling. Dit vonden ook vele fans van André en Monique zo blijkt uit enkele reacties op Instagram: 'Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter...', luidt een reactie. 'Anderhalve meter Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij een André zouden een voorbeeld moeten zijn', schrijft een ander. Een andere fan noemt het respectloos. 'Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben.'

 

André en Monique zelf hebben nog niet op de kritiek gereageerd. Onlangs gaf André nochtans een coronaproof optreden in de Mainstage-zaal van de Brabanthallen, waar de stoelen op gepaste wijze van elkaar stonden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Afsluiting “getekend voor het leven”.❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.