Walter Grootaers doorstaat doodsangsten: “Verlamd door de schrik”
PMN
Walter Grootaers doorstaat doodsangsten: “Verlamd door de schrik”
Foto: Photonews

Walter Grootaers kennen we als presentator en zanger van ‘De Kreuners’. Hij was ook de eerste BV die getroffen werd door het coronavirus.

Bij Joe blikt Walter Grootaers terug op een heel akelig avontuur. Hij was destijds in Zuid-Afrika voor de opnames van het programma ‘Fear Factor’. “De opnames vonden plaats in Kaapstad”, herinnert Walter zich nog.

“Er was iemand die nog een feestje gaf in zijn tuin. Ik en een productie-assistente gingen mee, wel maar eventjes want we moesten er ‘s morgens om 5 of 6 uur uit. Er waren nog enkele anderen die meegingen.”

“We zijn ingestapt in een gele taxi. Ik zei dat hij de andere taxi’s moest volgen. Ik wist ook dat de eigenaar in de buurt woonde van ons hotel. Ik zie de toren van ons hotel. Al die wagens slagen af, maar onze taxichauffeur reed gewoon door.”

Pistool
“Hij zei me dat hij de weg kende maar ik wist dat het niet klopte. Hij reed met ons naar een afgelegen gebied en daar stopte hij. Ik dacht dat het gedaan was met ons. De productie-assistente zag bleek van de schrik.”

“Ik was ook verlamd van de schrik. Tot ik een mobiele telefoon greep en die tegen het hoofd van de taxichauffeur hield. Ik zei dat hij ons meteen naar het hotel moest brengen of ik zou hem neerschieten.”

“De productieassistente begon te gillen want die raakte nog meer in paniek. Daardoor dacht die taxichauffeur dat ik echt een pistool had. Hij is meteen vertrokken en heeft ons afgezet aan het hotel. Blijkbaar was dat een fake taxi maar dat wist ik dus niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.