Laura Tesoro heel duidelijk: “Dan had ik nooit deelgenomen aan dat programma”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Tesoro haar zangcarrière staat momenteel op een laag pitje. Gelukkig is er ook nog haar tv-werk.

Laura Tesoro kan je overigens ook zien in de volgende aflevering van het VTM-programma ‘De Zomer Van’. Voor dat programma werd ze een tijdje gevolgd door Eric Goens en zijn team.

“Ik werk al een tijdje voor tv en weet perfect hoe ik mij moet gedragen met een camera in de buurt. En na een tijdje vergeet je soms dat die er is, met als gevolg dat je me mogelijk weleens hoort vloeken”, vertelt Laura in TV-Story. 

“Op mijn YouTube-kanaal, waar ik ook backstage ?lmpjes post, biep ik die weg. Maar ik denk niet dat Eric dat gedaan heeft (lacht). Ach, ik heb het volste vertrouwen in hem. Misschien zal ik wel dingen zien op het scherm waarvoor ik mij schaam, maar de realiteit kan je niet verdraaien, hé.”

De camera’s mogen Laura volgen tot op zekere hoogte. “Mijn vriend of ons appartement zal je niet zien, nee. Hoe wij wonen zal ik trouwens nooit tonen. Ons appartement is onze ‘safe place’, die willen Jordan en ik niet delen met anderen. Mensen moeten ook niet álles weten over mij. Dat was ook nooit de insteek van het programma, anders had ik niet deelgenomen."