Laura Tesoro over haar eerste keer seks: “Ik begreep totaal niet wat hij bedoelde”
Laura Tesoro over haar eerste keer seks: “Ik begreep totaal niet wat hij bedoelde”
Foto: Photonews

Laura Tesoro is al ruim 2 jaar samen met haar vriend, Jordan. De relatie lijkt op wieltjes te lopen. Dit in tegenstelling tot haar allereerste relatie.

Laura Tesoro en haar vriend Jordan zijn ruim twee jaar samen. De twee tortelduifjes lijken elkaar helemaal gevonden te hebben, zo blijkt uit de podcast van MNM ‘Lotte gaat diep’.
Echt romantisch is Laura niet, maar ze laat graag briefjes achter voor haar vriend. “Ik laat die dan achter op de meest rare plaatsen, zoals bijvoorbeeld de spiegel van de badkamer, hij schrijft dan iets terug op mijn briefje”.

Iedereen heeft wel een gênante herinnering uit zijn of haar relatieverleden. Voor Laura was dit tijdens de eerste keer seks met haar allereerste vriendje. “Tijdens het kussen deed die opeens zijn T-shirt uit en ik begreep totaal niet wat hij daarmee bedoelde dus ik vroeg: "Oei, heb jij het warm?"

Volgens Laura is het ook erg belangrijk om over dit onderwerp te kunnen praten met je ouders. “Ik wil dit ook graag aan mijn kinderen meegeven, het maakt mij allemaal niet uit hoe oud je bent, maar zie gewoon dat je op je gemak bent”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.