Ruth Beeckmans is bezorgd om haar kinderen: Dit is er aan de hand
Ruth Beeckmans is bezorgd om haar kinderen: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Ruth Beeckmans kennen we uit reeksen als ‘Safety First’ en ‘Studio Tarara’. Binnenkort is ze te zien in de tragikomische Canvas-reeks ‘Albatros’.

‘Albatros’ zal focussen op de deelnemers van een afslankingskamp. Ruth Beeckmans, die hoogzwanger was tijdens de opnames, speelt een van die zwaarlijvige deelnemers. In Het Laatste Nieuws vertelt Ruth openhartig over haar overgewicht.

“Ik ben al heel mijn leven zwaarder dan de gemiddelde mens, maar ik kan niet zeggen dat ik daar ooit al écht een issue mee heb gehad”, geeft Ruth toe. “Mocht dat wel zijn, dan zou ik veel harder proberen er iets aan te doen.”

“In periodes waarin ik magerder ben voel ik mij fysiek wel beter, vind ik het net iets leuker in het pashokje, krijg ik opvallend meer complimentjes en haal ik ook best wel voldoening uit het feit dat ik wat strakker sta. Maar ben ik dan ook wezenlijk gelukkiger? Nee.”

“Ik probeer mijn kinderen wel gezondere gewoontes mee te geven dan ik stiekem zelf heb. Ze hebben ook aanleg om iets steviger te zijn, en dus wil ik daar wel echt over waken”, aldus een bezorgde Ruth.

Meer nieuws

Meer nieuws

.