Maxime Meiland openhartig: “Naaktvideo uitgelekt en daarna alleen nog maar ellende”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Maxime Meiland is de vrolijkheid zelve als je ze ziet. Maar het is ooit anders geweest.

Maxime Meiland beleefde een heel erg moeilijke jeugd. Er was een moment dat ze het zelfs niet meer zag zitten. Dat zegt Maxime in het YouTube-programma ‘Open Kaart’.

Na de scheiding trok haar vader Martien een drastisch besluit. Hij liet de bed & breakfast in Frankrijk achter zich en trok terug naar Amsterdam. Dat was voor Maxime het begin van een erg moeilijke periode.

“Toen hij weer naar Amsterdam verhuisde, is het met mij wel een beetje bergafwaarts gegaan”, citeert ‘Story’ haar in ‘Open Kaart. “Toen is ook nog mijn tante, de zus van mijn moeder, overleden door zelfmoord. Toen ging ik met foute vrienden om en ja, ellende na ellende eigenlijk. Het was ook heel plotseling dat mijn vader wegging.”

Therapeute
“En ik had ook geen Cito-toets gedaan waardoor ik naar heel laag onderwijs ging. Daar zat ik toen ook nog heel erg mee. Toen ben ik echt heel veel gaan drinken en eigenlijk weet ik niet hoe mijn moeder het toen uithield met mij, hoor!”

“Ik was echt heel erg. En ik had dus foute vriendjes... Op een gegeven moment heb ik ook een naaktfilmpje van mezelf opgestuurd en dat is toen uitgelekt. Daar ben ik daarna op school ook heel erg mee gepest. Nee, ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad.”

Op een bepaald moment dacht Maxime zelfs om uit het leven te stappen. ”Mijn moeder heeft toen een therapeute voor me gezocht. Dat is overigens nog een heel ding om iemand te vinden die bij je past. Maar goed, die hebben we uiteindelijk gevonden. Het heeft me nog wel jaren gekost, maar nu ben ik wel oké. Je moet door, hè?