Laura Tesoro doet het uit de doeken: Op deze verrassende plaats heeft ze haar vriend Jordan leren kennen
PMN
Laura Tesoro doet het uit de doeken: Op deze verrassende plaats heeft ze haar vriend Jordan leren kennen
Foto: Photonews

Laura Tesoro is intussen al twee jaar samen met haar vriend Jordan Butlers. Ze vertelt hoe ze hem heeft leren kennen.

“Ik heb Jordan leren kennen tijdens het WK van twee jaar geleden”, legt Laura Tesoro uit bij MNM. “Dat was tijdens de halve finale van de verloren wedstrijd van de Rode Duivels tegen Frankrijk.”

“Ik had in Antwerpen met vrienden afgesproken om samen naar de wedstrijd te gaan kijken. Jordan is barman en ik bestelde bij hem een Hugo. Hij had mij niet goed begrepen want daar stond heel veel volk. Hij dacht dat ik een Duvel wilde.”

“Ik zei dat het niet klopte. Dan begon hij ook een Duvel uit te beelden. Ik vond dat heel grappig en ik vond hem ook heel knap. Ik was opzettelijk in zijn rij gaan staan.”

Hugo
“Uiteindelijk heeft hij mij een Duvel gegeven. Ik kreeg de slappe lach en hij ook. Toen dacht ik: ‘Dat is hem’. Ik ben dan de hele avond Hugo’s gaan bestellen zodat ik hem kon zien.”

“Tegen het einde van de avond had ik zijn nummer. Twee weken later hebben we voor de eerste keer afgesproken. Ik heb dat nummer gekregen via iemand. Ik was wel blij dat ik zijn nummer had. Ik heb hem ook het eerst gestuurd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.