Evi Hanssen denkt na over haar gezondheid: “Ik word nooit meer beter”
Evi Hanssen denkt na over haar gezondheid: “Ik word nooit meer beter”
Foto: Instagram

Elke dag voldoen aan verwachtingen en verplichtingen, het is niet altijd even makkelijk. Ook Evi Hanssen heeft hier moeilijkheden mee.

“Wanneer je ambitieus bent zie je overal een kans in die je wil benutten”, vertelde Evi eerder al tijdens een podcast van Joe FM. Een bezige bij met een volle agenda, maar ook Evi Hanssen moet en wil op tijd aan de alarmbel trekken.

Ouder worden brengt meerdere kwaaltjes met zich mee. Maar veel mensen die de veertig voorbij zijn hunkeren naar meer rust en stabiliteit in hun leven. Ook Evi heeft hier nood aan. “Mijn lampjes is al een paar keer uit geweest tussen mijn dertig en veertig, ik had periodes dat ik echt vier weken out was”.

Een drukke agenda in combinatie met een ambitieuze instelling is een moeilijke omgeving voor rust en stabiliteit te creëren. Evi ondervindt dit maar al te goed. “Ik heb veel last van mijn longen en dan denk ik wel eens: ik word nooit meer beter”.

Gelukkig heeft Evi nu de perfecte manier gevonden om rust in haar leven te brengen. Zo mediteert ze nu en herhaalt ze dagelijks haar mantra. Ook een bodyscan voor het slapengaan is volgens Evi heel goed om in slaap te vallen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.