Werner De Smedt maakt zich ernstige zorgen: “Daar lig ik ’s nachts wakker van”
Werner De Smedt maakt zich ernstige zorgen: “Daar lig ik ’s nachts wakker van”
Foto: Medialaan

Je verjaardag vieren tijdens corona is geen pretje. Werner De Smedt is vandaag jarig, maar een groots feest zit er niet in.

Normaal gezien werd het een megagroot feest. Een tuinfeest met 50 man zit er ook niet in, maar Werner De Smedt neemt hier vrede mee. “We willen zeker niets stiekem doen, ik heb geen zin om in opspraak te komen nu”, vertelde Werner eerder aan de Story.

Uiteindelijk is het een dag als een ander. “We gaan gewoon een drink geven voor de vrienden uit de buurt”. Werner liet wel al duidelijk aan zijn gezin weten dat ze zijn verjaardag zeker niet mochten vergeten door in grote letters ‘17 juli’ op een krijtbord in de keuken te schrijven. “Zodat mijn huisgenoten op tijd aan de voorbereidingen kunnen beginnen hé”.

Een cadeau voorzien voor Werner is een heuse voorbereiding zo blijkt. “Meestal krijg ik te horen dat ik geen gemakkelijke ben op dat vlak”. Julie, de vrouw van Werner is er dan ook mee gestopt om cadeaus te kopen. Werner zelf vindt dit helemaal prima. “Ik ben een sobere mens, ik denk dan gaan we dat kunnen betalen?” Op financieel vlak is Werner heel onzeker. “Toen we ons huis hadden gekocht lag ik ’s nachts wakker, wat als het binnen de veertien dagen in mekaar stort?”

Wij wensen Werner alvast een zorgeloze verjaardag toe!

Meer nieuws

Meer nieuws

.