Louis Talpe is vader geworden: Dit is het geslacht van zijn kersverse baby
Louis Talpe is vader geworden: Dit is het geslacht van zijn kersverse baby
Foto: Instagram

Louis Talpe is vader geworden en hij deelt meteen een foto van zijn pasgeboren kindje met de rest van de wereld. Op zijn Instagram kan je de kers verse baby bewonderen.

Louis Talpe is vader geworden van een flinke zoon. Hij en zijn vrouw Tiffany zijn vorig jaar in mei getrouwd. Niet veel later was Louis’ vrouw zwanger. Deze nacht is Louis zijn vrouw dan ook bevallen van Lion Talpe. Aan goede genen geen gebrek, wij zijn er alvast van overtuigd dat Lion dezelfde looks als zijn vader zal hebben.

Woorden schieten tekort om zijn geluk te beschrijven. Hij deelt meteen een Instagrampost met volgende tekst: “Lion Talpe.
16/07/2020 Marks the day that I became a father. Tiffany did so amazing troughout the whole pregnancy and gave life to our babyboy late last night. No words can describe the amazing emotions we are going trough. ❤️”

We wensen het koppel alvast heel veel geluk toe! Simoni Matteo, Kürt Rogiers en Julie Vermeire waren er alvast als eerste bij om zijn vriend, Louis proficiat te wensen op Instagram. Hoe je de naam moet uitspreken is voor velen nog een raadsel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.