Zware ontgoocheling voor Evi Hanssen: “Dit is zo ontzettend jammer”
Zware ontgoocheling voor Evi Hanssen: “Dit is zo ontzettend jammer”
Foto: Instagram

Evi Hanssen heeft haar hart verloren aan Nederland. In de Volkskrant vertelt de presentatrice dat ze het land gemist heeft tijdens de lockdown. Dat schrijft RTL Boulevard.

"Ik ben zó graag in Nederland. Nederland is als een verliefdheid die maar blijft duren", aldus Evi Hanssen. "Ik heb de hartelijkheid en energie gemist tijdens de lockdown." Nu ze al jaren ook in Nederland werkt, heeft Evi zelfs wat karaktertrekjes overgenomen van onze noorderburen. "Ik hou niet van de valse bescheidenheid die je vaak ziet in Vlaanderen en ben directer dan de gemiddelde Belg. Wel houd ik van de Vlaamse beleefdheid. Ik probeer het te combineren: ik zeg wat ik vind, op een aangename manier."

In het interview bevestigt Evi ook dat ze op een haar bij de VRT een talkshow zou gaan presenteren met de Nederlandse presentator Matthijs van Nieuwkerk. "Wat begin dit jaar in de kranten stond, is waar: er zijn gesprekken geweest over een talkshow bij de publieke omroep VRT met mij en Matthijs als duopresentatoren", zegt ze. "Ik ben vier jaar tafeldame geweest bij De Wereld Draait Door, daar komt die connectie vandaan. De show ging toch niet door. Ontzettend jammer, maar misschien komt het er nog eens van."

Meer nieuws

Meer nieuws

.