Paleismedewerker haalt uit naar Koning Filip: “Geen opoffering voor hem”
Paleismedewerker haalt uit naar Koning Filip: “Geen opoffering voor hem”
Foto: Photonews

Ook voor de koninklijke familie heeft de coronacrisis invloed op de vakantiebestemming. Dit jaar zijn er geen royale vakantieplannen in het vooruitzicht, of toch?

Ook voor de koninklijke familie heeft de coronacrisis invloed op de vakantiebestemming. Dit jaar zijn er geen royale vakantieplannen in het vooruitzicht, of toch?

Normaal zou je Koning Filip en zijn gezin kunnen vinden op het eiland Yeu. Zowel koning Filip als de kinderen houden van de zee. De kinderen hebben zelfs zeillessen gevolgd en zijn dus geregeld te vinden op het water.

Dit jaar kiest de koninklijke familie voor een wat soberdere vakantiestijl. Volgens een voormalig paleismedewerker is dit alvast een sobere schijn die ze willen opwekken.

“Het domein in Laak is zowat het meest exclusieve Center Parcs dat men zich kan inbeelden”, zegt een voormalig paleismedewerker aan Dag Allemaal. Met zijn 190 hectare is het park bijna even groot als het prinsdom Monaco. Daar een staycation doorbrengen is niet echt een opoffering.”

Mocht de koninklijke familie nu toch nog buitenshuis willen vertoeven dan kunnen ze nog altijd naar hun majestueus kasteel in Ciergnon (Ardennen) vertrekken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.