Sean Dhondt en zijn vrouw Allison krijgen teleurstelling te verwerken: “Heel rot, maar er valt niks aan te doen”
Sean Dhondt en zijn vrouw Allison krijgen teleurstelling te verwerken: “Heel rot, maar er valt niks aan te doen”
Foto: Photonews

Sean Dhondt en zijn Amerikaanse echtgenote Allison hebben voor deze zomer (nog) geen vakantie gepland. Ze durven voorlopig geen reis te boeken, en blijven mogelijk gewoon thuis.

“In maart zouden we normaal naar m’n schoonfamilie in Californië zijn gereisd”, zegt Sean Dhondt in TV Familie. “En dan zouden we ook het bekende muziekfestival Coachella aandoen. Maar dat hebben we dus helaas aan onze neus voorbij zien gaan, door corona. Ook een trip naar Schotland met enkele songwriters werd geannuleerd.”

“De eerste week van augustus heb ik vrij, en dan wil ik samen met Allison iets leuks doen. Maar ik durf voorlopig geen reis te boeken. Misschien spelen we best op veilig en houden we het dan maar bij een staycation. Dat kon ook heel plezant zijn als ’t weer wat meezit.”

Sean en Allison reizen doorgaans vaak naar vrienden, voornamelijk in Amerika en Italië. “Door dat coronavirus zal het nog een tijd duren voor we die terugzien”, zegt Sean. “En hetzelfde geldt voor de papa en zus van Allison, want zij zouden vorige maand naar hier zijn gekomen. Kon dus niet doorgaan. En we hadden er zo naar uitgekeken... Tja, overmacht, hé. Hoe rot het ook is, er is niks aan te doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.