Meghan Markle razend nu voor haar alweer serieuze opdoffer dreigt: “Ik vind dit echt verschrikkelijk”
Meghan Markle razend nu voor haar alweer serieuze opdoffer dreigt: “Ik vind dit echt verschrikkelijk”
Foto: Photonews

Het lijkt erop dat Meghan Markle alweer een flinke opdoffer te verwerken krijgt. Ze is al een tijd verwikkeld in een juridisch gevecht met The Mail on Sunday, en daar willen ze nu de vijf namen onthullen van de goede vriendinnen van Meghan die in de rechtszaak als getuigen kunnen dienen. Dat lezen we in TV Familie.

Meghan Markle is al een tijdje verwikkeld in een strijd met The Mail On Sunday, omdat de krant in 2018 een reeks artikelen publiceerde met fragmenten uit een handgeschreven brief die Meghan naar haar vader Thomas had gestuurd. En daaruit bleek duidelijk dat ze een verstoorde, problematische verstandhouding met hem heeft.

Maar nu verwijst The Mail on Sunday naar een eerder interview met vijf vriendinnen van Meghan in het Amerikaanse blad People. Die vriendinnen gaven ieder anoniem hun versie van het verhaal van Meghan en haar vader. “Maar als ze zelf de pers hebben opgezocht, kunnen ze nu ook met naam en toenaam aantreden als getuigen in het proces dat Meghan tegen ons heeft aangespannen”, vinden ze bij de krant.

“Aanvankelijk waren we niet van plan om die vijf dames in de openbaarheid te brengen”, aldus een woordvoerder van de krant. “Ze zijn van groot belang voor onze zaak en we zien geen reden waarom hun identiteit geheim moet blijven.” Of het uiteindelijk zover komt, is voorlopig onduidelijk. Maar het staat vast dat Meghan Markle hier razend om is.

“Ik vind dit verschrikkelijk”, laat Meghan weten. “Deze vijf vrouwen zijn gewone burgers die een hele tijd geleden zelf de keuze maakten om mij te verdedigen. Zij zijn niet degenen die in dit proces terecht staan, en ik ook niet. The Mail On Sunday wordt hier voor de rechter gedaagd, en niemand anders.”

“Zij hebben onrechtmatig gehandeld en proberen nu alles in het werk te stellen om hun verantwoordelijkheid te ontlopen. Ze willen er een circus van maken, als een soort van rookgordijn. Ze hebben mijn brief aan mijn vader gepubliceerd zonder toestemming, dáár gaat het om. Die vriendinnen van mij hebben hier totaal niets mee te maken.”

“Ze hebben recht op hun privacy”, gaat Meghan Markle verder. “Bij de rechtbank zijn hun namen bekend, dat moet volstaan. De enige reden waarom The Mail On Sunday hun namen openbaar wil maken is dat ze hen willen gebruiken voor commercieel gewin. Dat is gemeen, én het vormt een bedreiging voor het emotionele en mentale welzijn van die vijf dames. The Mail On Sunday speelt een mediaspel met levens!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.