Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ heeft drastische beslissing genomen: “Ik ben dat beu”
Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ heeft drastische beslissing genomen: “Ik ben dat beu”
Foto: Instagram

Lenny en Jolien uit 'Blind Getrouwd' hebben sinds het einde van hun huwelijk geen contact meer met elkaar. Jolien geniet nu van haar leven als vrijgezel.

“Onze levensvisies liepen nogal uiteen”, zegt Jolien Baeten in TV Familie over Lenny. “Maar ik ben blij dat ik met hem nog door één deur kan. Dat hij me het allerbeste wenst, zoals hij jullie vertelde, vind ik heel fijn.” Het contact tussen Jolien en Lenny is verwaterd. “Zo gaat dat nu eenmaal, hé. ‘Blind Getrouwd’ blijft een toffe ervaring. Ik heb er heel veel uit geleerd, het heeft me enorm doen groeien. Ik kan mensen nu een pak beter inschatten en volg vaker m’n intuïtie.”

Na ‘Blind Getrouwd’ kreeg Jolien berichtjes van geïnteresseerde mannen. “Maar dat viel mee. En meestal waren het mannen die totaal mijn type niet zijn. Och, ik zal de ware wel tegen het lijf lopen.” Datingapps gebruikt Jolien niet meer om iemand te ontmoeten. “Vroeger heb ik dat wel ’ns gedaan, maar na ‘Blind Getrouwd’ niet meer. Op den duur ben je het beu om op date te gaan met iemand die je niet kent. Ik leer veel liever iemand face to face kennen. Het is ook moeilijk om gewoon op iemands uiterlijk af te gaan. Ik vertrouw liever op m’n buikgevoel en baseer me op het karakter van een man.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.