Lesley-Ann Poppe diep verontwaardigd: “Dit is te zot voor woorden en gaat er zwaar over"
Lesley-Ann Poppe diep verontwaardigd: “Dit is te zot voor woorden en gaat er zwaar over"
Foto: Photonews

De bekende seksuologe Kaat Bollen werd begin maart veroordeeld, na een klacht van een collega-psycholoog. Die vond dat Kaat de geloofwaardigheid en waardigheid van hun beroep besmeurt door sexy foto’s van zichzelf online te posten. Lesley-Ann Poppe is één van Kaats beste vriendinnen, en neemt het voor haar op. Dat schrijft TV Familie.

Kaat Bollen kreeg van de psychologencommissie vervolgens een fikse waarschuwing. Daartegen gaat ze in beroep, met het gevaar dat ze nu een straf riskeert. Ze kan zelfs geschorst worden. Kaat blijft strijdvaardig. “Ik vecht vooral terug voor mijn kinderen. Ik wil dat ze opgroeien in een wereld waarin ze zichzelf mogen zijn. De kleren die ik al dan niet aanheb, zeggen niets over wie ik ben als mens”, klinkt het.

Lesley-Ann Poppe vindt dat haar goede vriendin Kaat groot gelijk heeft. “Het is te zot voor woorden wat Kaat nu meemaakt”, zegt ze heftig in TV Familie. “Geef toe, dit snáp je toch niet! Zo’n waarschuwing van de psychologencommissie vind ik er zelfs al serieus over. Het gaat hier over foto’s van Kaat in haar vrije tijd! De kleren die ze draagt, hebben totaal niets met haar functie als seksuologe te maken.”

“Sorry hoor, maar dit gaat er zwaar over. Als een mens in z’n vrije tijd al niet meer mag doen wat ie wil... Of leven we terug in de middeleeuwen? Ze willen dan ook nog de fout bij Kaat leggen. Terwijl de fout ligt bij hoe anderen naar haar kijken. De perceptie zit gewoon verkeerd. Ik ben blij dat Kaat in beroep gaat. Ze heeft groot gelijk! En zo toont ze nog eens dat ze lef heeft. Ik ben trots op mijn vriendin!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.