André Hazes vol lof en respect voor zijn Monique: “Daar bewonder ik haar heel hard voor”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Na een korte romance met Bridget Maasland vond André Hazes opnieuw de liefde in de armen van zijn Monique. In Dag Allemaal vertelt de zanger dat zijn respect voor de mama van zijn zoontje nog nooit zo groot is geweest.

Op Radio 2 vroeg een luisteraar onlangs of André Hazes tegenwoordig zijn wilde haren kwijt is en geen scheve schaatsen meer zal rijden. Maar een scheve schaats rijden, dat heeft de zanger naar eigen zeggen nog nooit gedaan.

“Ik ben nog nooit in mijn leven vreemdgegaan. Dat ligt niet in mijn aard. Ik ben wel ’n wilde jongen, maar ik heb respect voor wat ik thuis heb zitten. Ik hou van grappig en leuk doen, maar ik zou er nooit iemand anders mee kwetsen”, aldus André.

Eén blad heeft dat ooit geschreven, maar mijn vrouw heeft gezegd dat het niet zo is, ik heb gezegd dat het niet zo is, en als ze ons niet geloven, geloven ze lekker wat ze zelf willen. Monique en ik waren uit elkaar, en dan kan het gebeuren dat je verliefd wordt op een ander.”

“Kijk, ik heb nog meer respect gekregen voor Monique. Door die coronacrisis kreeg ik tijd en rust en werd ik heel gefocust op mijn gezin. Ik was daarvoor altijd aan het vluchten voor thuis, want ik kan niet zo goed tegen stilte en rust. Maar nu ben ik gaan beseffen dat ik het heel lekker vind thuis. Dat ’n vrouw die best wat meegemaakt heeft in die zes jaar nog steeds voor mij klaarstaat, daar moet ik heel veel bewondering voor hebben. En dan zal ik toch nog wel iéts goed doen ook, hé.”