Jacques Vermeire kan niet geloven wat hem overkomt: “En dat komt allemaal dankzij mijn dochter Julie”
Jacques Vermeire kan niet geloven wat hem overkomt: “En dat komt allemaal dankzij mijn dochter Julie”
Foto: Photonews

Jacques Vermeire is tegenwoordig razend populair. Dat heeft hij te danken aan zijn dochter Julie, die hem overhaalde mee te dansen in TikTok-filmpjes die tot wel 1,7 miljoen keer bekeken worden.

“Een paar maanden terug trok Julie aan mijn mouw om samen een TikTok-filmpje op te nemen. Ik had daar niet veel goesting in. Wat moest ik als oude mens op zo'n jongerenapp? Uiteindelijk zwichtte ik voor haar argument dat TikTok enorm hot is. Tot mijn verbazing kwam er massaal veel reactie op de dansjes”, vertelt Jacques Vermeire in Het Laatste Nieuws.

“De filmpjes waarin ik mee huppel doen het nog beter dan de dansjes waarin Julie alleen of met haar vriendinnen te zien is. Ik merk dat zelfs in de supermarkt. Wanneer mensen me onder mijn mondkapje herkennen spreken ze me niet aan als DDT of Marcel, maar gaat het over die TikTok'jes.”

Jacques geeft toe dat TikTok voor hem een goede zaak is nu hij verplicht thuis zit. “Dankzij die filmpjes leef ik nog. Zo weten mensen dat ik er nog ben als komiek. Die filmpjes doen het waanzinnig goed: een half miljoen views per dag is geen uitzondering, sommige dansjes zijn al 1,7 miljoen keer bekeken. Opvallend is dat zeker de helft van onze kijkers Nederlanders zijn die de dansjes volgen omdat ze mij kennen als Marcel van K3. Tegelijk profiteert ook Julie daarvan en maakt zij haar entree bij onze noorderburen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.