William en Kate breken met traditie en voeren drastische verandering door: “Ze willen hun kinderen daar tegen beschermen"
William en Kate breken met traditie en voeren drastische verandering door: “Ze willen hun kinderen daar tegen beschermen"
Foto: Photonews

Voor prins William en Kate Middleton komen hun kinderen op de eerste plaats. Om hen te beschermen, wil het koppel zelfs breken met een jarenlange traditie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In tegenstelling tot hun voorgangers, die meestal een beroep deden op nanny’s, zijn prins William en Kate Middleton zijn erg betrokken in de opvoeding van hun drie kinderen. Ze willen alleen maar het beste voor hun kroost, en zouden om hen te beschermen zelfs van plan zijn om te breken met enkele gebruiken.

Daar waar de meeste royals naar een internaat ver van huis trokken, zien William en Kate een andere educatieve toekomst voor hun kinderen. Het is immers geen geheim dat Williams vader, Charles, een miserabele tijd doormaakte tijdens zijn schooltijd in Schotland.

Charles was er het mikpunt van pesterijen. “Weinig studenten wilden met Charles naar de maaltijden of de lessen wandelen. De jongens die met de prins durfden kennis te maken werden bespot”. Charles werd ook uitgelachen met zijn flaporen, hij werd nachtenlang belet te slapen en tijdens rugbywedstrijden steevast in elkaar geslagen.

William en Kate willen vermijden dat hun kinderen hetzelfde lot moeten ondergaan. Volgens royalty-experte Ingrid Seward willen de hertog en hertogin afwachten om te zien hoe hun kinderen zich ontwikkelen. “Als ze gelukkig zijn in hun huidige school, waarom zou je dat dan veranderen?” Seward voegt ook toe dat William dichtbij zijn kinderen wilt zijn. “Hij had een traumatische jeugd, en vindt daarom de mentale gezondheid van George, Charlotte en Louis belangrijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.