Nieuwe straffe onthulling over Meghan Markle: “Kate was met afschuw vervuld na dit incident, en ook de Queen was geschokt”
Nieuwe straffe onthulling over Meghan Markle: “Kate was met afschuw vervuld na dit incident, en ook de Queen was geschokt”
Foto: Photonews

In zijn nieuwe boek onthult auteur Tom Quinn hoe de vete tussen Kate Middleton en Meghan Markle zou zijn ontstaan. Meghan zou in woede uitgebarsten zijn tegenover een assistente van schoonzus Kate. Ook de Queen zou geschokt geweest zijn door het incident. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

“Kate was met afschuw vervuld toen Meghan tegen een van haar medewerkers begon te schreeuwen. Dat was het begin van alle discussies over het verlaten van de koninklijke familie”, luidt het. “Zoals veel mensen die niet gewend zijn om met bedienden om te gaan, overdreef Meghan met haar eisen. Aan de ene kant wilde ze zijn zoals Diana, een prinses van het volk. Maar aan de andere kant wilde ze dat mensen klaarstonden om te springen, van zodra zij met haar vingers knipte. Er kwam een verheven stem en gestamp met haar voeten aan te pas.”

Volgens het boek is Meghan in woede uitgebarsten, omdat ze het niet kon verkroppen dat ze telkens op de tweede plaats kwam. “Er was dus al spanning, en toen Harry, William, Meghan en Kate samenkwamen, verloor Meghan op een gegeven moment haar geduld bij één van Kate’s medewerkers. Voor de ogen van Middelton zelf. Het was een incident, zo vertellen getuigen die erbij waren, dat alles erg ongemakkelijk maakte.”

“Toen Meghan een medewerker vroeg om iets voor haar te doen, antwoordde die: ‘Het spijt me echt, maar dat kan ik niet doen omdat ik voor Kate werk.’”, schrijft de auteur. “Meghan voelde zich toen echt op haar plaats gezet, want als je een prinses wordt, ga je ervan uit dat de staf doet wat je vraagt.”

“Ze was bijzonder gevoelig voor het feit dat ze niet met hetzelfde respect werd behandeld als Kate, en dus kon ze slecht reageren en nam ze sommige dingen niet licht op.” Het incident zou Kate wakker hebben geschud, waarna zij besloot de banden te laten bekoelen. “Ze was echt in shock omdat ze dol was op deze specifieke medewerker. Ze vond het volkomen onaanvaardbaar hoe Meghan haar behandelde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.