André Hazes over de ruzie met zijn zus Roxeanne: “Daarom hebben wij jaren niet met elkaar gesproken”

Op Instagram zagen we het zoontje van André Hazes onlangs spelen met zijn neefje, het zoontje van Roxeanne Hazes. Er werd toen druk gespeculeerd dat André en Roxeanne hun ruzie eindelijk hadden bijgelegd.

“Mijn zus en ik hebben nooit ’n hekel aan elkaar gehad. We hebben gewoon een paar jaar niet tegen elkaar gesproken omdat we zo verschillend zijn”, zegt André Hazes in Dag Allemaal. “Maar we hebben wel allebei kinderen.”

“In maart was er ‘Holland zingt Hazes’ in de Ziggodome en ik was André kwijt en Rox haar zoontje Fender. Bleek dat ze samen in een kamertje aan het spelen waren. Tja, je merkt dat die behoefte hebben om elkaar te leren kennen, en dat gaan wij dan niet tegenhouden. Onze familie is al zo klein en dan heeft iedereen nog ruzie met elkaar. Dat mag je die kinderen niet aandoen.”

“Kijk, ik heb haar gesproken, maar dat samen spelen: dat hadden de moeders met elkaar afgesproken, ik zat toen voor ‘The Voice Senior’ in België. Dat die twee neefjes met elkaar een band opbouwen, da’s hartstikke mooi. Maar verder hoeft er niets te veranderen. Het is goed zoals het is, voorlopig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.