Leah Thys geschokt door verschrikkelijk nieuws: “Een donderslag bij heldere hemel”
Leah Thys geschokt door verschrikkelijk nieuws: “Een donderslag bij heldere hemel”
Foto: Photonews

Fabienne Arras, de echtgenote van acteur Herbert Flack, is overleden aan de gevolgen van een tragisch ongeluk in Spanje. Het is de tweede keer in enkele jaren tijd dat Herbert een grote liefde moet afgeven. Collega Leah Thys reageert geschokt op het nieuws.

“Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel”, zegt Leah Thys in Dag Allemaal, “Dit is zo onwezenlijk. Die arme Herbert heeft de laatste tijd toch wel echt te veel meegemaakt. Hij was nauwelijks hersteld van zijn openhartoperatie vorig jaar, en nu dit...”

“Fabienne was zo’n lieve, zorgzame vrouw. Hoe zij en Herbert al die jaren van elkaar hielden, zelfs toen Mimi nog leefde...” mijmert Leah. “Herbert heeft haar nooit in de steek gelaten toen hij een relatie met Fabienne begon, en Fabienne heeft hem altijd geholpen. Ze gingen zelfs met z’n drieën op vakantie en dan zorgde Fabienne voor Mimi. Dat was zo mooi, zij had zo’n groot hart. En nu zijn ze er allebei niet meer...”

“Mijn hart is bij Herbert nu. Hij en Fabienne hebben zolang gewacht voor Mimi en maar zo korte tijd samen gehad als getrouwd paar. Herbert zal tijd nodig hebben om dit te verwerken. Het is jammer dat hij door de coronacrisis op dit moment niet kan spelen, want dat is zijn hele leven. Het zou hem misschien kunnen helpen om deze verschrikkelijke gebeurtenis een beetje te verwerken. Het enige wat we nu kunnen doen, is de tijd zijn helend werk laten doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.