Anke De Ridder en Alexandra Potvin zijn geen koppel meer: “Erg pijnlijk, maar het is voorbij”
Anke De Ridder en Alexandra Potvin zijn geen koppel meer: “Erg pijnlijk, maar het is voorbij”
Foto: Instagram

Ze waren twee jaar een koppel, maar in Dag Allemaal bevestigen Alexandra Potvin en Anke De Ridder dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. “Na twee intense, mooie jaren samen hebben we met pijn in onze harten en uit liefde voor elkaar besloten om elk onze eigen weg te gaan”, laten ze weten.

Anke De Ridder en Alexandra Potvin willen niet veel kwijt over hun breuk, maar Anke benadrukt wel dat er niemand anders in het spel is. “Jammer dat men er bijna van uitgaat dat er wel een derde móet zijn, maar dat is bij ons zeker niet het geval”, zegt ze in Dag Allemaal.

“Alexandra en ik kunnen absoluut nog door één deur, we bellen nog met elkaar. ’t Is heel vers sowieso, en we moeten het allebei nog eventjes verwerken en een plaats geven. Er is nog heel veel liefde tussen ons, maar soms is liefde gewoon niet genoeg. Da’s eigenlijk heel pijnlijk om vast te stellen, en het maakt onze breuk extra moeilijk.”

Ook Alexandra heeft het uiteraard erg moeilijk met de breuk. Al lijkt die voor haar toch een minder definitief karakter te hebben. “We hopen dat iedereen sereen met onze breuk omgaat”, zegt zij. “Want voor mij is dit nog niet helemaal definitief. Anke en ik hebben besloten elkaar wat tijd en ruimte te geven. Zo hebben we de kans om in alle rust uit te zoeken wat er nog kan zijn tussen ons. Ik hoop dat iedereen ons die rust ook zal gunnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.