BV's op vakantie: Julie Vermeire beleeft op deze plaats gelukzalige momenten
PMN
BV's op vakantie: Julie Vermeire beleeft op deze plaats gelukzalige momenten
Foto: Instagram

Ook benieuwd wat BV’s zoals ondernemen tijdens hun vakantie? Waar gaan ze naartoe? Wat beleven ze allemaal? Lees op een drafje door de posts van verschillende BV’s. Wie weet geeft het inspiratie voor je eigen staycation!

BV’s Staycation – Ook benieuwd wat BV’s zoals ondernemen tijdens hun vakantie? Waar gaan ze naartoe? Wat beleven ze allemaal? Lees op een drafje door de posts van verschillende BV’s. Wie weet geeft het inspiratie voor je eigen staycation!

Tatyana Beloy is maar al te blij dat de zomerstages van SupaStar toch kunnen doorgaan. Dit zijn musicalstages voor kinderen boordevol zang, dans en acteren. “Wij zijn ontzettend blij dat we vele kinderen gelukkig kunnen maken op een creatieve manier deze zomer! Dikke merci aan iedereen die komt helpen bij SupaStar, merci aan de ouders en kinderen om de coronaregels op te volgen, succes voor alle docenten, monitoren, kookploegen, vrijwilligers, productieteam.”

Anke Buckinx bracht een bezoekje aan een alpacaboerderij, Lou en Max hadden het enorm naar hun zin en het leverde super schattige foto’s op. Een volger van Anke reageerde op de post. “Wij zijn er vorige zomer geweest en we spreken er nog regelmatig over.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦙🦙🦙

Een bericht gedeeld door Anke Buckinx (@abuckinx) op

Sieg De Doncker ging op zoek naar een smakelijk koel biertje in het hartje van Antwerpen. Een verborgen diamant noemt hij ‘Billies Bottle Shop’ zelf. Billie, de Bulldog en mascotte van de zaak, was aanwezig. Naast een echte bruine kroeg (Billie’s Bier Kafétaria) en eigen festival (Billie’s Craft Beer Fest) heeft Billie dus ook zijn eigen biershop (Billies Bottle Shop). Meer info vind je hier: https://www.facebook.com/BilliesBottleShop/

Kristel Verbeke genoot van een moeder-dochter dagje. Zij gingen samen shoppen.

Yentl Keuppens is zalig aan het genieten van haar vakantie in Marbella samen met haar goede vriendin Tanja Dexters. Ze genieten van zon, zee strand, flaneren aan de jachthaven, lekker eten en drinken. Ze prijst zich gelukkig dat Tanja mee op reis is:“There is nothing on this earth more prized than true friendship. Thanks baby @tanjadexters 💙”

Sven De Ridder ging op daguitstap met zijn familie naar de Japanse Tuin. Deze natuurlijke parel is te vinden in Hasselt. Een prachtig stukje natuur om in te wandelen en in alle rust te bewonderen. Het is de grootste van zijn soort in Europa. Wie rust zoekt, kan hier een bankje vinden om naar de watervallen te luisteren, de koivissen te bezichtigen en voederen, te picknicken of rustig rond te wandelen en te genieten van de mooie omgeving. Sven heeft er duidelijk van genoten en we zien hoe ook de rest van de familie relax geniet van al het moois dat de tuin te bieden heeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was a vacay day today. #daytrippers #weblijvenindebuurt

Een bericht gedeeld door Sven De Ridder (@deriddersven) op

Davy Gilles poste een mooie foto waarbij hij samen met de kids geniet van een lekker ijsje. #vakantie schrijft hij erbij en @torenhof tongerlo, mogelijk the place to be.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelukkig zijn er nog ijsjes 😉🍦🍧 @torenhof_tongerlo #kids #vakantie

Een bericht gedeeld door DAVY GILLES (@davygilles) op

Met kleine Noa en Sasha ging hij de dag voordien nog uitwaaien aan het Markermeer en op familiebezoek in Warden in Nederland.

Un après-midi formidable ☀️💖🚣 lezen we bij Julie Vermeire op Instagram. Samen met een vriendin geniet ze van een deugddoende vakantie in Montauroux-Lac-de-St-Cassien, in Frankrijk. De kayak in en peddelen in de mooie natuur. Dat kan gelukzalig zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un après-midi formidable ☀️💖🚣 @josefienweyns

Een bericht gedeeld door Julie Vermeire (@julievermeire) op

In Centerparcs beleeft Astrid een hele leuke tijd met haar dochtertje Billie-Ray. Het gezinnetje trekt ‘s morgens al op verkenning en Billie-Ray ontmoet haar nieuwe dierenvrienden. In het verhaal van Astrid zie je in een filmpje ook hoe Billie-Ray heel enthousiast haar eerste stapjes alleen zet. Aangemoedigd door haar mama krijgt ze er nog meer zin in en je hoort hoe ze geniet van deze aandacht . Astrid schrijft bij haar foto: “De beste tijd met Billie-Ray! Het is de eerste keer dat ze haar nieuwe vrienden ontmoet 🐐 @centerparcsbe zoveel leuke dingen om te doen! We kunnen niet wachten om meer te ontdekken 🤪 Billie-Ray's perfecte get-a-way en een uitstekende staycation voor ons als ouders 😚.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.