Slecht nieuws voor Gert Verhulst: Dit is er aan de hand
Slecht nieuws voor Gert Verhulst: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Zondag gaf Marie Verhulst haar eerste optreden als het extra baasje van Samson zonder haar papa Gert aan haar zijde. Dat gebeurde in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Een journaliste van Het Laatste Nieuws ging kijken, en zag dat het goed was.

"Het voelt een beetje als thuiskomen. Dat helpt tegen de stress, die ik toch zeker had", vertelde Marie achteraf. Zondag gaf ze twee shows en morgen volgen er nog twee, en dat voor het eerst alleen.

"Dat was even wennen. Bij de afscheidsshow moest ik gewoon uit een cadeau springen en één nummer zingen, dit is een volwaardige show die ik moet dragen. Maar ik ben gelukkig niet helemaal alleen, hé. Ik merk dat ik kan terugvallen op Samson, hij heeft een jarenlange ervaring."

"Als ik de kindjes zie dansen, geeft dat me een ongelooflijk gelukzalig gevoel. Ik ben nu bijna 25, ik heb mijn vader nooit iets anders zien doen. Hoe hij met Samson werkte, optrad, afleveringen filmde: ik wist heel goed wat mij te wachten stond. Alleen wist ik niet hoe leuk ik dat zelf zou vinden. En echt, ik vind het fantastisch", aldus Marie.

En dat vond het publiek volgens de journaliste ook. “Terwijl we bij de afscheiddsshow nog een traan lieten om z'n vertrek, hebben we Gert nu niet gemist. Om maar te zeggen: een opfrissing kan geen kwaad”, schrijft ze. Hopelijk komt dit bij Gert Verhulst nu niet té hard binnen. Maar wij vermoeden dat hij toch vooral enorm fier zal zijn op zijn dochter Marie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.