Verhuist Stephanie Planckaert naar het buitenland? : “Daar ben ik mijn hart verloren”
Verhuist Stephanie Planckaert naar het buitenland? : “Daar ben ik mijn hart verloren”
Foto: Photonews

In Story onthult Stephanie Planckaert haar reisplannen voor deze zomer. Ze zal veel in Frankrijk vertoeven, een land waar ze zich bovendien zelfs ziet wonen.

“Voor de opnames van Château Planckaert zitten we momenteel heel vaak in de Franse Auvergne, om ons kasteel te renoveren. Onze nieuwe docusoap is immers al vanaf september op Eén te zien”, vertelt Stephanie Planckaert. “Maar er wordt daar niet alleen hard gewerkt, we genieten ook wel een beetje van vakantie. Momenteel zitten we daar trouwens met de hele familie, later deze zomer keert een deel van ons regelmatig terug naar de Ardennen om onze B&B daar draaiende te houden.”

Stephanie voelt zich het gelukkigst in Oostenrijk. “We gaan heel graag wandelen in de bergen. We waren er voor het laatst toen Elara nog niet geboren was. Mageno was nog heel klein, maar ik herinner me dat hij toen wel flink gestapt heeft. Het was een bijzondere vakantie die we graag nog eens willen overdoen met ons vijven. En een deel van mijn hart ligt in Frankrijk, daar zou ik ook kunnen wonen. De natuur is er heel mooi.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.