Een ongeluk is snel gebeurd: Zo raakte Leen Dendievel twee tanden kwijt op café
Een ongeluk is snel gebeurd: Zo raakte Leen Dendievel twee tanden kwijt op café
Foto: Photonews

Velen herinneren zich ongetwijfeld het legendarische fragment uit het VTM-programma ‘Fear Factor’ waarin bokster Freddy De Kerper een tand verloor tijdens het verorberen van een varkensoor. Op Radio 2 vertelde Leen Dendievel dat hetzelfde haar ook ooit is overkomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Ik studeerde nog en zat ’s avonds op café. Iemand kietelde mij en ik moest lachen, en toen belandde ik met mijn tanden tegen de leuning van de stoel voor mij”, vertelt Leen Dendievel. “Toen ik opkeek waren mijn twee voortanden kapot. En ik dronk niet, dus daaraan lag het zeker niet.” Daar zie je nu niets meer van. “De dag erna hebben ze die hersteld, en achteraf kan je daar goed om lachen”, aldus Leen.

Volgens Leen is het fragment waarin Freddy De Kerpel zijn tand verloor een van de grappigste momenten in de Vlaamse tv-geschiedenis, maar Freddy dacht daar toen anders over. “Ik vond dat allerminst grappig”, klonk het aan de telefoon. “Ik deed natuurlijk mee om te winnen, en daardoor heb ik de pijn aan mijn tand genegeerd. Even later lag die eruit.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.