VTM

Sandrine André ziet iets confronterends gebeuren bij zichzelf: “Dat wordt alsmaar vreemder”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sandrine André zien we voorlopig nog niet aan het werk in nieuwe afleveringen van ‘Familie’. Gelukkig zijn er voor de fans de herhalingen van Sara om het gemis een beetje te verzachten. Dertien jaar geleden speelde Sandrine daarin namelijk de bitchy Britt.

“Mezelf terugzien op televisie wordt steeds vreemder”, schrijft Sandrine André in Story. “Als het recente afleveringen van ‘Familie’ zijn, zie ik het als het opvolgen van mijn werk. Maar oudere producties worden bijna een dagboek. Ik zie niet de serie, maar de making-of in mijn hoofd.”

“En zo is er vanaf deze week ook ‘Wat Nu Weer?!’ op CAZ 2. Die reeks voert me terug naar 1994. Ik herinner me dat de opnames in het zwembad belachelijk vroeg moesten gebeuren omdat het zwemparadijs overdag gewoon open was. Zodra het babyzwemmen begon, moesten wij het bad verlaten en konden we gaan slapen. En ik herinner me een heel jonge Gunther Levi. Dat we elkaar al zo lang kennen, helpt nu bij onze broer-zusscènes voor ‘Familie’."

“En ja, natuurlijk zie ik in de spiegel dat er heel wat rimpels zijn bijgekomen, maar ik heb geen moeite met ouder worden. Ik zie wel dat ik steeds meer op mijn moeder begin te lijken zoals ik me haar herinner als kind. Weet je, op straat word ik vaak aangesproken met de woorden ‘Mevrouw, in het echt bent u mooier dan op televisie’. Dan bedank ik steeds voor het complimentje en antwoord ik met de zin: ‘Ik ben blij dat je het zo zegt en niet omgekeerd."