Insider haalt bikkelhard uit naar Meghan Markle: “Dat is er met Harry gebeurd, en dat is allemaal haar schuld”
Insider haalt bikkelhard uit naar Meghan Markle: “Dat is er met Harry gebeurd, en dat is allemaal haar schuld”
Foto: Photonews

Meghan Markle heeft veel tegenstanders. Ook royalty-fotograaf Arthur Edwards is geen fan van de hertogin. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Arthur Edwards fotografeerde jarenlang de Britse koninklijke familie. Uiteraard kreeg hij ook prins Harry regelmatig voor z’n lens. De relatie tussen beide heren was opperbest, maar in een interview met TalkRadio vertelt hij hoe de prins de laatste tijd veranderd is.

“Helaas is hij de afgelopen jaren erg zuur geworden”, zegt de fotograaf over Harry. “Hij heeft een jaar lang niet met me gepraat. Ik fotografeer hem nochtans al sinds z’n geboorte. Dat was allemaal haar schuld.” Daarmee verwijst hij naar Meghan Markle.

Volgens Arthur Edwards was Meghan nooit van plan om in het Verenigd Koninkrijk te blijven. “Al die verbouwingen aan Frogmore Cottage, en het geld dat ze daaraan hebben uitgegeven”, zucht hij. “Ze was helemaal niet van plan om daar te blijven. Ze sleept Harry met zich mee, en hij laat zich helaas gewoon doen. Ik denk dat ze vanaf het moment dat ze met Harry trouwde zoiets had van: ‘Goed, laten we hier zo snel mogelijk vertrekken’. Het was gewoon belachelijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.