Nathalie Meskens deelt vertederend filmpje met haar dochter Lima: “Dit zou ik echt uren met haar kunnen doen”

Nathalie Meskens werd in maart voor het eerst moeder. Sindsdien is ze echt verliefd op haar dochtertje Lima. Dat bewijst ze met een lief filmpje op Instagram.

“Samen in de zetel chillen, spelen, plagen, liefde vragen Ik zou dat uren kunnen doen”, laat Nathalie Meskens weten. “En Lima heeft het allemaal zo graag.”

“Elke dag hoor ik mezelf luidop zeggen: Het is zo gezellig met haar. Ik kan uren aan haar snuffelen, haar kietelen, in haar ogen kijken, die prachtige blauwe piepers...oh ik hoop dat die niet meer van kleur veranderen. Blauw is mijn nieuwe lievelingskleur.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen in de zetel chillen, spelen, plagen, liefde vragen☺️ Ik zou dat uren kunnen doen. En Lima heeft het allemaal zo graag. Elke dag hoor ik mezelf luidop zeggen:Het is zo gezellig met haar. Ik kan uren aan haar snuffelen,haar kietelen , in haar ogen kijken,die prachtige blauwe piepers...oh ik hoop dat die niet meer van kleur veranderen🤞🏻Blauw is mijn nieuwe lievelingskleur😍 En oh ja!ik mag trouwens een pakket van Pampers Pure protection weggeven!De eerste die me een bericht stuurt met een foto van haar kleine spruit in DM wint,zo simpel kan het zijn🤪 #lima #playtime @pampers_belgium #pamperspure #contest closed already ,congrats Lauren van der stuyft🥰

A post shared by Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) on

Meer nieuws

Meer nieuws

.