Isabelle A doet eerlijke bekentenis over haar nieuwe vriend: “Daar was ik wel bang voor”
Isabelle A doet eerlijke bekentenis over haar nieuwe vriend: “Daar was ik wel bang voor”
Foto: Photonews

Isabelle A heeft een prille relatie met zanger Davy Macquoi. Door de coronacrisis zijn ze in een stroomversnelling naar elkaar toegegroeid, omdat ze gedwongen werden om in hun kot te blijven.

“Het was een zegen om zoveel samen te zijn”, zegt Isabelle A in Dag Allemaal. “Niet dat we dat altijd waren, want om de week zijn Davy’s zonen uit een vorige relatie bij hem en die vangt hij bij hem thuis op. Maar we hebben ons geen seconde verveeld en veel muziek gemaakt. Dan nam Davy zijn gitaar en begon ik te zingen. Met een glas wijn erbij en romantische kaarsjes...”

“Omdat we de afgelopen maanden zoveel hebben kunnen babbelen, hebben we elkaar in sneltempo goed leren kennen en legden we een stevige basis waarop we kunnen voortbouwen. Da’s op alle vlakken meegevallen. Het voelt alsof we al jaren samen zijn.”

Isabelle A geeft toe dat ze daar op voorhand toch bang voor was. “Ik dacht: ‘Wat moet ik straks nog tegen Davy zeggen?’ Maar er is nog nooit een gesprek stilgevallen tussen ons. Zelfs zijn ergerlijke kantjes heb ik nog niet ontdekt. Of hij weet ze goed te verstoppen. Nee, we zijn nog altijd tot over ons oren verliefd. Die vraag zal je mij over een halfjaar dus nog eens moeten stellen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.