Maarten Vangramberen spreekt duidelijke taal: “Dan moet je echt een andere job zoeken”
Maarten Vangramberen spreekt duidelijke taal: “Dan moet je echt een andere job zoeken”
Foto: Photonews

Maarten Vangramberen voelt zich als een vis in het water als sportjournalist voor de VRT. Als bekend schermgezicht is het neveneffect wel dat iedereen hem ondertussen herkent op straat. Maar dat vindt Maarten niet vervelend.

“Als dat je stoort, moet je een andere job zoeken”, zegt Maarten Vangramberen in Dag Allemaal. Overigens is iedereen meestal vriendelijk. Het enige ambetante is wanneer mensen een selfie met mij willen vlak voor ik op antenne moet. Dat gaat niet. Maar dan verontschuldig ik mij en vraag ik om later terug te komen. Want voor alle duidelijkheid, ik vind het helemaal niet erg om met iemand een praatje te slaan of te poseren voor een foto.”

Maarten beaamt dat om op tv te komen toch een tikkeltje ijdelheid nodig is. “Uiteraard. Pas op, ik sta soms ook in mijn loopkleren in de supermarkt, helemaal bezweet. De ijdelheid is dan ver te zoeken. Maar als ik op tv kom, zorg ik wel dat mijn haar goed ligt, dat mijn baard niet te lang is en dat ik geen te grote wallen onder mijn ogen heb.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.