Julie Vermeire doet straffe bekentenis: “Daar heb ik een panische angst voor”
Julie Vermeire doet straffe bekentenis: “Daar heb ik een panische angst voor”
Foto: Photonews

Het is vrijdag, en dat betekent dat we op VIJF.be naar een nieuwe vlog van Julie Vermeire kunnen kijken. Daarin brengt ze een bezoek aan de zoo van Planckendael.

“Ik had keiveel zin om nog eens naar de dierentuin te komen, want de dierentuin is superlang gesloten geweest door corona”, vertelt Julie Vermeire in haar vlog. In Planckendael had ze een bijzondere ‘date’. Ze mocht er namelijk de olifanten voederen en een douche geven. “Dit kan ik van mijn bucketlist schrappen”, klinkt het enthousiast.

Maar de zoo was niet allemaal ‘fun’. Daar zitten immers dieren die Julie liever niet tegenkomt. “Ik ben van één dier superbang. En dat is een kikker”, bekent ze. “Ik weet dat het superbelachelijk klinkt.” Julie vertelt vervolgens waar die angst vandaan komt. Alles heeft te maken met een slechte ervaring toen ze in het eerste leerjaar op bosklassen ging.

“Ik had mijn voet gebroken dus ik zat in een rolstoel. Heel mijn klas had een kikker gevangen en in een doosje gestopt. Ik wou die kikker zien. Ze bukten zich en deden het doosje open, en die kikker sprong op mijn gezicht. Ik heb toen heel dat bos bijeen gegild. Dus bij dezen, ik ben bang van kikkers en ik schaam me er niet voor”

Meer nieuws

Meer nieuws

.