Meghan Markle maakt zich grote zorgen om haar zoontje Archie: “Ze vreest hier enorm voor”
Meghan Markle maakt zich grote zorgen om haar zoontje Archie: “Ze vreest hier enorm voor”
Foto: Photonews

Sinds ze getrouwd is met prins Harry, is Meghan Markle één van de beroemdste vrouwen ter wereld. Deze bekendheid brengt negatieve gevolgen met zich mee, en volgens insiders vreest Meghan dat haar faam ook een nadelige invloed zal hebben op de ontwikkeling van haar zoontje Archie. Dat schrijft RTL Boulevard.

Meghan Markle zou vrezen dat Archie, die in mei één jaar geworden is, een achterstand oploopt op sociaal vlak. Het is voor de kleine jongen immers heel belangrijk om met kinderen van zijn eigen leeftijd om te gaan, maar volgens insiders zou dat heel moeilijk zijn. Dat vertellen zij aan Daily Mail.

Meghan zou met Archie graag naar een 'babygroep' willen, zodat zij andere moeders kan spreken en Archie andere kinderen kan ontmoeten. "Meghan gaf aan dat ze graag bij een groepje moeders wil horen dat een paar keer per week afspreekt. Archie kan zo met andere kinderen spelen en zich zo ontwikkelen."

Maar omdat ze te beroemd is, zou dat voor Meghan gewoon onmogelijk zijn. "Meghan zou graag lid worden van een groep moeders, maar ze snapt dat dit onmogelijk is, zelfs als er geen coronavirus zou zijn. Ze is gewoon te beroemd om normale dingen te doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.