An Lemmens ligt serieus onder vuur: “Dat is een gevaarlijke trend”
An Lemmens ligt serieus onder vuur: “Dat is een gevaarlijke trend”
Foto: Instagram

Met een video van Animal Rights, waarin An Lemmens de wantoestanden in een West-Vlaams slachthuis aankaart, heeft de presentatrice zich de woede van heel wat veehouders op de hals gehaald. “Als presentatrice van ‘Boer Zkt. Vrouw’ verdient ze geld aan de boeren, maar tegelijk schopt ze naar ons”, klinkt het verontwaardigd.

Ook voormalige ‘Boer Zkt. Vrouw’-deelnemers zijn er niet over te spreken dat An Lemmens van twee walletjes eet. Howard Van Rooy zegt in TV Familie vlakaf dat An nooit een goede vriendin van hem zal worden. Hij heeft geen klik met haar, maar voor Dina Tersago heeft hij wél sympathie.

Fruit- en groenteboerin Nathalie Hellinckx, die in 2014 deelnam aan het programma en zo haar echtgenoot Geoffrey leerde kennen, zegt in het weekblad: “Ongevraagd je gal spuwen op wie anders denkt dan jij is een gevaarlijke trend. Ik vind dat ieder individu voor zichzelf kan en moet uitmaken of hij al dan niet vlees eet.”

Romina Paret, die in ‘Boer Zkt. Vrouw’ de wereld vond bij boer Jan heeft enkel het volgende te zeggen: “Ik heb mijn eigen mening over deze netelige kwestie, maar die geef ik liever niet prijs.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.