Jeroom verrast met opmerkelijke carrièreswitch: Dit gaat hij doen
Jeroom verrast met opmerkelijke carrièreswitch: Dit gaat hij doen
Foto: VIER

Jeroom verrast ons allemaal met een opmerkelijke carrièreswitch. Samen met Wim Opbrouck zal hij het eerste seizoen van ‘Bake Off Junior’ presenteren. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Cartoonist en comedian Jeroom Snelders deed vorig jaar mee aan de kerstspecial van 'Bake Off Vlaanderen'. Dat werd een memorabele deelname. Niet alleen omdat hij de wedstrijd won, maar ook omdat hij erin slaagde een spongecake te creëren die veel weg had van "een net uitgestoten moederkoek". Het is dan ook een grote verrassing dat Jeroom de presentator wordt van ‘Bake Off Junior’.

"Normaal gezien zou ik na mijn deelname aan de kersteditie nooit meer een job mogen krijgen in deze sector, maar kijk, het kan verkeren", zegt Jeroom in Het Laatste NIeuws. "Toen ik de vraag kreeg, verslikte ik mij dan ook in m'n koffie, maar toch heb ik meteen 'ja' gezegd. Het is gewoon een leuke wedstrijd en de fijne sfeer in de tent is me altijd bijgebleven. Wim is trouwens ook belachelijk slecht met kinderen, dus ik kon niet anders dan toestemmen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.