Yolanthe Cabau doet heel hard haar best: “Maar het is echt zwaar”
PMN

Het gaat niet heel erg goed met Yolanthe Cabau (35). Ze heeft de breuk met Wesley Sneijder (36) nog altijd niet goed verwerkt.

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder hebben met Xess Xava een zoontje van 4 jaar. “Soms gaan dingen niet meer of loopt het mis”, citeert Story haar in Privé. 

“Het is belangrijk om vooruit te kijken, maar het is zwaar, want ik ben een emotioneel persoon. Soms kan ik de hele wereld aan, maar er zijn ook dagen dat het moeilijk is.”

Haar ex bracht ook een biografie uit, maar die heeft ze nog niet gelezen. “Ik vind dat nog te moeilijk. Wes heeft me wel het een en ander verteld. We hebben veel meegemaakt, leuke, maar ook minder leuke dingen”, vertelt Yo. 

“We waren nog jong toen we in elkaars leven kwamen. Ik zal altijd achter hem blijven staan. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem.”

Strijden
“Ik zal altijd van Wes blijven houden”, gaat ze verder. “Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien. Het is niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen de handdoek in de ring hebben gegooid.” 

“Er zijn dingen die je met het publiek deelt. Daar hoop je samen dan nog uit te komen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.