Willy Sommers vreest enorm voor deze dag: “Dat wordt een drama bij ons thuis”
Willy Sommers vreest enorm voor deze dag: “Dat wordt een drama bij ons thuis”
Foto: Photonews

Willy Sommers en zijn vrouw Cindy zijn echte dierenvrienden. Onlangs adopteerde Willy nog twee schapen.

In TV Familie vertelt Willy Sommers dat hij peter is van De Ark van Pollare. Deze vzw zet zich in voor de opvang van weidedieren. “Voor verwaarloosde of mishandelde dieren die in beslag genomen zijn, van ezels tot lama’s. Jonge, gezonde dieren worden herplaatst. En dus kreeg ik telefoon, met de vraag of ik twee verwaarloosde schapen wilde adopteren. Túúrlijk mochten die twee arme dieren bij ons in de weide, bij onze geiten en pony’s.”

“Ons beestenbos is stilaan compleet. Hoewel... Ik zou graag een struisvogel hebben. Maar Cindy is daar bang van. Idem voor ganzen. Toen ze pas bij mij woonde, heeft Cindy – terwijl ik was gaan optreden – mijn ganzen van de hand gedaan. Het waren er zeker twintig. Mooie witte. Maar goed, ik snapte dat wel, hoor.”

“Waar Cindy vooral voor vreest, is om onze Maltezer te verliezen. Logisch, we hadden dat hondje voor haar mama gekocht, om wat gezelschap te hebben. Vijf jaar geleden is mijn schoonmoeder spijtig genoeg overleden. We hebben dat hondje toen geadopteerd. Jessy heet het. En echt, de dag dat Jessy naar de hondenhemel gaat... Dat wordt een drama bij ons thuis. Niet alleen omdat het zo’n schattig dier is, maar vooral omdat het voor Cindy een aandenken aan haar mama is. Ik hoop dan ook dat Jessy nog heel lang bij ons mag blijven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.