Paniek onder fans van Willy Sommers, maar zanger blijft bij zijn standpunt: “Sorry, maar dat zal écht niet gebeuren”
Paniek onder fans van Willy Sommers, maar zanger blijft bij zijn standpunt: “Sorry, maar dat zal écht niet gebeuren”
Foto: Photonews

Willy Sommers gaat een heel ongewone zomer tegemoet. Normaal staat zijn agenda voor juli en augustus bomvol, maar dat is nu helemaal anders. In TV Familie vertelt de zanger wat er deze zomer op het programma staat voor hem en zijn gezin.

“Luna gaat twee weken op kamp met de jeugdbeweging en onze Luka volgt deze zomer een voetbalstage”, zegt Willy. “Ik ga er dan ook van uit dat we het grootste deel van onze vrije dagen in onze zalige tuin zullen doorbrengen. Of misschien trekken we toch ook een paar dagen naar zee. Al word ik daar vaak aangeklampt. Maar soit, ik kan daar goed mee om. Ik heb de reputatie van open te staan voor iedereen.”

Maar een knuffel voor de fans, dat kan in coronatijden niet. “Nee, nu gebeuren de selfies op een afstandje. Daar houd ik écht wel rekening mee”, zegt Willy. “Al zijn de vaste fans wel wat ongerust. Er is al een kleine vorm van paniek ontstaan. Ah ja, die willen na maanden nog eens graag op de foto met mij. Maar sorry, het zal nu echt zonder vastpakken zijn, hoor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.