James Cooke wou aanvankelijk geen relatie met Dorian: “Maar toen is hij dat beginnen doen, en werd ik helemaal gek”
James Cooke wou aanvankelijk geen relatie met Dorian: “Maar toen is hij dat beginnen doen, en werd ik helemaal gek”
Foto: Instagram

James Cooke ontmoette zijn verloofde Dorian in de zomer van 2015, tijdens de repetities van de musical Wicki. In ‘De zomers van...’ op Radio 2 heeft James verteld dat hij een relatie aanvankelijk niet zag zitten.

“De regisseur had mij al gebeld met de boodschap dat er iemand rondliep waar ik 'steke zot' van zou zijn. Maar ik was toen niet op zoek naar een nieuw lief. Ik kwam net uit een relatie, ik wou wat rust en ik wilde die verantwoordelijkheid niet. Maar toen ik op de repetitie kwam en ik zag de mooie man die Dorian is, tja, wist ik direct dat hij inderdaad mijn type was. Maar een relatie, zo meteen, dat niet. Toch niet voor mij”, zei James Cooke.

Bij Dorian daarentegen, was het echt liefde op het eerste zicht. “We zijn dan beginnen te daten. En dan zit je op een terrasje, het is wat fris, je vraagt een dekentje en dan, toevallig, raak je elkaar aan. Je denkt dat dit alleen gebeurt als je 12 bent, maar neen, kijk, het is mij overkomen 5 jaar geleden. Ik was toen al 30, he. Dat zijn superspannende momenten. Ook als je ouder bent."

"Spannend én romantisch, op voorwaarde dat je niet 'hard to get' speelt. Dat is echt het mottigste spelletje dat er in relaties bestaat. Ik wou op dat moment geen relatie. Als je 'hard to get' speelt, dan doe je dat net omdat je absoluut een relatie wil starten met die ander. En dat was bij mij niet het geval.”

“Ik zag het als een vakantieliefde. Hoe dan ook: ik heb hem dat duidelijk gemaakt en hij heeft afstand genomen. Maar toen is hij dat spelletje beginnen te spelen. Daarom haat ik dat zo. Want ik werd er helemaal gek van en heb uiteindelijk toegegeven. En kijk, nu 5 jaar later, gaan we trouwen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.