‘Thuis’-acteur Christophe Haddad en zijn vrouw Sanne serieus op de proef gesteld: “Er zijn heel veel ernstige dingen gebeurd”
‘Thuis’-acteur Christophe Haddad en zijn vrouw Sanne serieus op de proef gesteld: “Er zijn heel veel ernstige dingen gebeurd”
Foto: VRT/Thuis

Op 22 juni 2019 stapte ‘Thuis’-acteur Christophe Haddad in het huwelijksbootje met het Nederlandse model Sanne. In Story maken ze de balans op na één jaar huwelijk. Christophe en Sanne werden meermaals flink op de proef gesteld.

Zo was daar plots de lockdown, waardoor Christophe Haddad en Sanne plots heel vaak samen thuis zaten, terwijl ze voordien elk met hun werk bezig waren. Christophe zegt dat de lockdown voor hen een leerproces is geweest.

“De eerste twee weken was wennen: wat gebeurt er en hoe gaan we ermee om? We hebben elk onze eigen doelen opgesteld en gebruikten die tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik hield me ook creatief bezig, zoals met tekenen en schilderen”, vertelt Christophe.

“Maar ik ben blij dat de opnames bij Thuis weer begonnen zijn. Ik miste het spelen enorm. En in het nieuwe seizoen heeft Bob heel wat in petto! Zijn personage is een uitdaging, omdat we zo verschillend zijn. Tijdens de lockdown liet ik mijn haar groeien, lekker los en vrij. Dat is meer zoals ik ben, maar voor Bob moest ik weer naar de kapper.”

Niet alleen de lockdown was een beproeving. Vorig jaar werden zij ook met enkele familiedrama’s geconfronteerd. “Sanne en ik zijn echt getest geweest, ja. Zonder in detail te treden: er zijn het voorbije jaar heel veel ernstige dingen gebeurd in onze familie, maar uit respect voor anderen hou ik dat graag privé.”

“Wat ik wel kwijt wil: in zo’n moeilijke periode aanvaarden we het leven zoals het is. We zijn dankbaar dat we zo’n sterke band heb­ ben en op elkaars schouder troost vinden. Op die momenten zijn we er gewoon voor elkaar en laten we dat moment gewoon zijn. Je kunt toch niet veranderen wat er in de wereld gebeurt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.