Maggie De Block neemt belangrijk besluit over haar kleinzoontje John: “Zo’n oma ga ik zijn”
Maggie De Block neemt belangrijk besluit over haar kleinzoontje John: “Zo’n oma ga ik zijn”
Foto: Photonews

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block is vorige week donderdag voor het eerst oma geworden. Ze kwam er maandag over vertellen in ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2.

Door de coronamaatregelen kon Maggie De Block haar kleinzoon niet onmiddellijk in levende lijve bewonderen, maar zondag was het dan toch zover. "Het voelt echt geweldig! Wij zijn allemaal heel blij met zo'n klein ventje. We wisten al op voorhand dat het een jongetje ging zijn, maar de naam wisten we nog niet. Het is toch een beetje speciaal, en hij ligt nu alleszins in mijn hoogste schuif. Ik ga een lieve, zachte oma zijn, denk ik”, zei Maggie tegen presentatrice Kim Debrie.

"Ik heb nog geen luiers ververst, we blijven nog een beetje voorzichtig. Maar ik heb 'm wel al even in mijn armen gehad. Ik heb 'm zelf uit de maxi-cosy gehaald, dus dat lukt zeker nog!" De minister zal deze zomer veel tijd kunnen doorbrengen met haar kleinzoon, want ze heeft geen vakantieplannen. “Het is toch een beetje verontrustend als je ziet wat er in andere landen aan het gebeuren is. Dus ik vrees dat het een jaar met grote vreugde in de wieg, maar zonder vakantie zal zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.