Fans misnoegd omdat Helmut Lotti niets wil lossen over zijn nieuwe haardos: “Waarom toch al die geheimdoenerij?”
Fans misnoegd omdat Helmut Lotti niets wil lossen over zijn nieuwe haardos: “Waarom toch al die geheimdoenerij?”
Foto: Photonews

Helmut Lotti heeft opnieuw haar. Hoe hij plots aan die nieuwe vollere haardos komt, daarover houdt de zanger de lippen echter stijf op elkaar, tot ongenoegen van sommige fans. Dag schrijft Dag Allemaal.

Is het een pruik? Een toupet? Heeft hij een haartransplantatie ondergaan? Helmut Lotti wil (voorlopig?) niets lossen over zijn nieuwe coupe. Hoewel heel wat fans enthousiast reageren op zijn nieuwe look, zijn er ook enkelen die het maar niks vinden dat hun idool de lippen stijf op elkaar houdt.

“Waarom die geheimdoenerij?”, schrijft een misnoegde fan of Facebook. “Het ziet er mooi en naturel uit, maar waarom geeft Helmut geen info over wat hij liet doen? Mag niemand anders het ook hebben misschien?”

Volgens Dag Allemaal heeft deze fan misschien ergens wel een punt. Zijn geheimdoenerij levert Helmut immers ook commentaar op. Door de verklappen hoe hij aan zijn nieuwe coupe komt, zou hij mannen die met hetzelfde probleem te maken krijgen, misschien kunnen helpen.

Maar net als Helmut zelf lijkt ook zijn kapper vastbesloten om het geheim niet te delen. “Hij ziet er goed uit en de reacties zijn allemaal lovend, meer moet dat niet zijn en meer ga ik daar ook niet over vertellen”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.