Margriet Hermans twijfelt niet meer: “Maggie De Block heeft groot gelijk”
PMN
Margriet Hermans twijfelt niet meer: “Maggie De Block heeft groot gelijk”
Foto: Photonews

Margriet Hermans was ooit nog politica. Ze volgt nog steeds de actualiteit op de voet en steekt haar mening niet onder stoelen of banken.

Er is veel kritiek op onze politici. Men vindt dat ze er niet in slagen om de bevolking de coronamaatregelen te doen naleven. Een mening die Margriet Hermans niet deelt.

“Laten we heel eerlijk zijn: wat kúnnen zij doen? Maggie De Block zegt: ‘Het is nodig dat iedereen zichzelf discipline oplegt, want wij kunnen niet alles controleren. En anders ga je naar een politiestaat en loopt de situatie uit de hand.’ Nu al krijgen agenten stenen naar hun hoofd geworpen”, bedenkt Margriet zich in Dag Allemaal.

“Maggie De Block heeft groot gelijk als ze dat zegt. Neem nu de betoging van Black Lives Matter. Ik ben ook tegen racisme en ieder mens is voor mij gelijkwaardig, maar is dat een excuus om ruiten in te gooien? Dat kan niet door de beugel.” 

“Die betogers hadden een boswandeling moeten gaan maken of weet ik veel wat. Ik vind dat manifestaties enkel mogen plaatsvinden op den buiten, in een bos of weide. Ze breken verdorie de hele stad af! Maar als je zoiets durft voor te stellen, word je weggezet als een intolerante rechtse zak.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.