Doe het Sandrine André niet aan: “Een nachtmerrie”
PMN
Doe het Sandrine André niet aan: “Een nachtmerrie”
Foto: Instagram

Aan het einde van de zomer keert allicht Familie weer terug op het scherm. Sandrine kruipt ook dan weer in de huid van Véronique.

Maar voor het zover is, is er eerst nog enkele weken vakantie. Het is iets dat Sandrine André heel graag doet. Al hangt dit ook af over welk soort vakantie het gaat.

“Maar ik ben geen globetrotter. Na twee weken is het voor mij genoeg geweest en wil ik weer naar huis. Want het is ook best vermoeiend om al die indrukken in me op te nemen”, vertelt Sandrine in TV-Story.

“Vakantie daarentegen, dat is voor mij de tijd stilzetten, op één plek blijven en een boekje lezen, spelletjes spelen. Zaken die we ook wel thuis doen, maar daar blijf ik tegelijk toch in de weer met de wasmachine en met klusjes.”

“Nee, mij moet je meenemen naar een hutje in niemandsland. Op een strand liggen met duizend anderen is voor mij een nachtmerrie, maar met vrienden een huis delen vind ik zalig.”

“Lang voor het coronavirus hadden wij al beslist dat het dit jaar een vakantie in eigen land zou worden. De Ardennen vormen het ideale decor voor lange wandelingen met de honden. Geen lange autorit nodig, en als je bij de bakker Frans hoort spreken, voelt dat toch aan als heel ver weg…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.