Eva Daeleman hakt moeilijke knoop door: “Wat een bevrijding”
PMN
Eva Daeleman hakt moeilijke knoop door: “Wat een bevrijding”
Foto: Instagram

Eva Daeleman heeft een moeilijke knoop doorgehakt. Ze is nu ook eindelijk de vrouw die ze wil zijn.

Eva Daeleman besloot op een bepaald moment te stoppen met radio. Ze was aan de slag bij MNM. Eva is blij dat ze die beslissing genomen heeft.

“Toen ik tijdens mijn mediacarrière op de cover van een boekje stond, was dat een gemaakt figuurtje. Lagen make-up, haar in de plooi, ik leek in het niks op wie ik elke ochtend in de spiegel zag”, legt Eva uit.

“De laatste jaren ben ik hardnekkig aan de slag gegaan met het terugkeren naar mijn pure vorm, wat niet betekent dat ik niet hou van make-up, maar het contrast tussen mijn verschillende ‘ikken’ is minimaal.”

“WAT EEN BEVRIJDING! Met dank aan mijn lieve man om mij hier onvoorwaardelijk in te steunen. zo blij dus ook met deze beelden in de krant. Ik herken mezelf zowaar.”

“De kleur oranje staat voor vrouwelijkheid, speelsheid, sensualiteit en verbinding. Ik had er niet veel mee... dacht ik. maar het is exact de kleur die nu mijn leven opfleurt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

toen ik tijdens mijn mediacarrière op de cover van een boekje stond, was dat een gemaakt figuurtje. lagen make-up, haar in de plooi, ik leek in het niks op wie ik elke ochtend in de spiegel zag. de laatste jaren ben ik hardnekkig aan de slag gegaan met het terugkeren naar mijn pure vorm, wat niet betekent dat ik niet hou van make-up, maar het contrast tussen mijn verschillende ‘ikken’ is minimaal. WAT EEN BEVRIJDING. met dank aan mijn lieve man om mij hier onvoorwaardelijk in te steunen. zo blij dus ook met deze beelden in de krant dit weekend. ik herken mezelf zowaar. 🍑🍊de kleur oranje staat voor vrouwelijkheid, speelsheid, sensualiteit en verbinding. ik had er niet veel mee... dacht ik. maar het is exact de kleur die nu mijn leven opfleurt😍 • superdankbaar dat ik model mocht zijn voor de geweldige @ellenvandenbouwhuysen en haar oranje special in @kw_weekend. de jurk is van @ginger_collections. de rest totaal van mezelf 😂

Een bericht gedeeld door e v a 💁🏼‍♀️ (@evadaeleman) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.