Domper voor ‘Thuis’-actrice Tine Priem: Dit is er aan de hand
Domper voor ‘Thuis’-actrice Tine Priem: Dit is er aan de hand
Foto: VRT/Thuis

De zomervakantie ziet er door corona dit jaar anders uit. Heel wat mensen moeten hun reisplannen of -dromen opbergen. Zo ook ‘Thuis’-actrice Tine Priem, die haar droomreis richting Sri Lanka en de Malediven in het water ziet vallen. Dat vertelt ze in TV Familie.

“Normaal gezien zouden mijn vriend Tom en ik al zijn vertrokken”, zegt Tine Priem. “Maar door corona is die reis afgelast. Heel jammer. We hadden er lang naar uitgekeken. Gelukkig zijn we ons geld niet kwijt. We hebben de reis kosteloos kunnen verplaatsen naar volgend jaar.”

De ‘Thuis’-acteurs krijgen in de zomer één maand vakantie. En heel die periode was Tine normaal gezien weggeweest. “Tja, nu niet dus”, zegt ze. “En da’s een domper... Nu, we zullen lang niet de enigen zijn. Ik heb gehoord dat je in sommige landen eerst verplicht enkele dagen in quarantaine moet als je er aankomt. Da’s niet echt vakantie, vind ik. Ik weet niet of ik in dat geval zou zijn vertrokken.”

“Wij genieten deze zomer van een staycation. Hoe Tom en ik die gaan invullen, weten we nog niet. Het zal wel iets last minute worden. We kennen iemand die een huisje heeft in de Ardennen. Of misschien gaan we naar Nederland. Er zijn uiteindelijk nog wel wat opties, hé. We dachten ook aan een roadtrip in Frankrijk, maar we hebben ondertussen al wat dingen gepland met vrienden. Dat lukt dus niet meer. Goh ja, ’t zal ‘go with the flow’ zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.