Sean Dhondt windt er geen doekjes om: “Dan is het hoog tijd om een einde te maken aan je relatie”
Sean Dhondt windt er geen doekjes om: “Dan is het hoog tijd om een einde te maken aan je relatie”
Foto: Medialaan

Sean Dhondt leerde zijn vrouw Allison elf jaar geleden kennen in Las Vegas. In Dag Allemaal vertellen ze dat de liefde tussen hen na al die jaren alleen maar intenser is geworden.

Na elf jaar voelen Sean Dhondt en Allison nog steeds vlinder voor elkaar. “Dat gaat soms om kleine dingen. Als Sean zonder iets te zeggen of te vragen een lekker dinertje voor ons kookt, alles erop en eraan, kaarsje erbij, dan smelt ik”, zegt Allison. Sean heeft dat verliefde gevoel vaak ’s morgens. “Dan sta ik als eerste op en ligt zij daar nog te slapen met de twee katten op of naast haar. Daar kan ik echt gelukkig van worden.”

“Ik denk dat onze relatie zo goed werkt omdat we samen gegroeid zijn. We zijn allebei volwassen genoeg om onze slechte kanten te zien en toe te geven dat we ze hebben”, meent Allison. “Als Sean in de elf jaar dat we samen zijn als mens niet gegroeid was, was het niet blijven duren tussen ons. We werken continu aan onszelf en trachten betere mensen te worden.”

In al die jaren zijn Sean en Allison nog nooit verliefd geworden op iemand anders. “Ik kan iemand anders wel aantrekkelijk vinden, maar verliefd? Nooit”, reageert Allison. “Als je verliefd bent op iemand anders, is het tijd om een einde te maken aan je relatie, denk ik”, zegt Sean. “Je kan aan alles werken, maar als je echt vlinders voelt voor iemand anders…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.